Get the day going

King of the castle idag :) Killarna drog till Alanya igår och ska festa asset av sig så jag driver bachelor-lyan själv! Hittills har jag städat lite, det är inte stökigt här, absolut inte.. men lite smutsigt :P Not anynore though!

Idag ska jag först ut med hemresetider till folket, sen blir det service, en god middag och natt-departure.. min sömn kommer vara helt twistad när det här är klart :D

Det slog mig nyss att det är fredag, det är ingenting man tänker på i det här jobbet, fredag don't mean shit faktiskt :) Dessutom är den fredag den 13e idag så man kanske ska passa sig?

Nästa vecka på onsdag ska jag resa hem till Sverige i några dagar. Min farmors begravning är på fredag så det blir direktflyg till Umeå på onsdag :) Sen kör jag roadtrip genom sverige och åker hem via Malmö?! Jaja, vad gör man när det inte finns biljetter? Ska ta med mig den stora resväskan och fylla den med mat på vägen tillbaka!!!


Trött i armen

Har precis hjälpt min kollega ner till kontoret med hans packning. Han får inte lyfta på grund av operation så jag tänkte att biffiga jag skulle hjälpa till! Sagt och gjort. Men nu är jag helt slut i armen. Shit alltså!!

Har flyttat in i Hampus och Andreas kollektiv den här veckan då min roomie har besök :) Kul för honom att få hit lite danskar! Funderar på att städa lite här i killarnas kök dock. Hm. Yes. Det ska jag faktiskt göra. hörs sen istället :)

Glad i hjärtat

Fick ett vykort idag från en av gästerna som åkte hem till Danmark. Hon lämnade vykortet till min kollega på departure-bussen. Där stod stort tack till mig som har hjälp dom så mycket och gjort deras resa till en riktigt bra resa. Jag blev alldeles rörd :) Tänk att det finns så fantastiska människor ändå! Mer av det tycker jag :)

Nu ska jag snart på med uniformen igen och sända bussar.. sen blir det nog till att sova på en gång. Har en lång dag imorgon, blir nästan 24h. Först service på förmiddagen, sen ut med homebounds, service igen och sedan natt-departure!

Sett mina fina bilder? :) hihi
Team-dagen var riktigt kul, det gjorde vi bra!

Lite bilder bara sådär :)












Teamdag vid poolen

Igår hade vi teamdag vid poolen och avslutade med mysig middag. Jag och Emelie som anordnade :) Dagen började med tipsrunda med en del annorlunda frågor.. Men teamet skulle snart bli varse om vad frågorna egentligen innebar - LEKAR :D







'






RSS 2.0