Löning, men inte rik!

Ja.. idag fick vi lön och jag har faktiskt handlat. Handlat för pengar som jag inte har råd att spendera. Men jag var så illa tvungen.

Hittade en fantastisk affär vid hamnen i antik Side med såå fina klänningar. Jag fick självklart räkna bort några och nöja mig med EN tillslut då affären inte hade såna där typiska skitsaker som många turk-butiker tenderar att ha.

Så jag köpte en långklänning som är vit med blått mönster och jag måste erkänna att jag känner mig lite som en prinsessa i den. Längtar till jag får ha den på mig! Så snälla som kvinnorna var i butiken så fick jag och Emelie varsitt linne gratis också. Först var jag tveksam till linnet men det var ju faktiskt riktigt fräscht och kommer nog användas en del till mina jeans-shorts.




Säsong 2, sökning avklarad.

Fröken "jag ska bara köra en säsong" har nu skickat in ansökan inför säsong två :) Nu är det bara vänta på besked om vad det blir, om jag får något av det jag sökt! Ska bli spännande.

Min sökning:
1. Guide, Phuket Thailand
2. Guide/Excursions Teneriffa
3. Guide, Playa del Ingles Gran Canaria

Håll tummarna åt mig :) Någonstans inom de närmsta två månaderna får vi besked. Haha tänk om det tar lika lång tid som förra gången? Då höll jag ju på att spricka.

När klockan slår

Precis i samma slag som väckarklockan skulle ringa ringde min mamma. Jag tittate ett tag på telefonen innan jag svarade. Osäker på om jag såg fel, sen för att jag visste att är det mamma så har något hänt.

Det känns jobbigt att vara så långt från familjen just i sådana här ärenden. Mamma ska ringa mig lite senare under dagen så får vi väl se vad de säger om alla praktiska ting. Så jag kan se om biljett hem och vara med.

"Visst gör det ont när knoppar brister,
varför skulle annars våren tveka"

Never be the same again

Jag vill tro att jag inte är samma person nu som när jag åkte. Det är omöjigt att inte förändras. Däremot tror jag absolut att det är till det bättre. I feel stronger.

Så mycket skit som man har lärt sig att ta. I början kunde jag bli ledsen men nu går det bra och jag känner mig som stålkvinnan ibland.

Har haft fri-dag och det var skönt. Vaknade runt ett tiden och smög mig ut till poolen och solade.. det är väl ungefär det jag har gjort. Äntligen är det lön snart också. Det är tight för folk just nu och många lånar från handkassan i väntan på fredag. Haha. På fredag är jag ledig igen! SKÖNT! Då blir det nog massage.. :)

Kind of makes you think..

Ett jobb fyllt av erfarenheter. Minst sagt. Vissa saker får en att tänka mer än andra. Nu tänker jag väldigt mycket. Något som ska vara en lycklig period i ens liv och så händer sånt? Det är sjukt vad vissa människor råkar ut för, och det är sjukt att man egentligen aldrig reflekterar över det förrän det kommer nära inpå. Men å andra sidan, skulle man fundera över det hela tiden skulle ju det inte heller vara ett bra alternativ.

Ett smutsigt rum där man ändå aldrig befinner sig är småpotatis. Men det är klart, så kan man ju inte säga.

R.I.P Roger

Roger trillade av pinnen sent inatt. Må han vila i frid.

Annars idag har jag varit på flygplatsen i hettan. Det blir varmare och varmare nu och det känns litegrann som att fötterna ska brinna upp när man står där. Fick en kram av två danska damer som hade hyrt bil men inte hittade till hyrbil-stället, hoppas att dom får en riktigt god ferie :) Gillar kramar!

Min sändbuss blev sänd utan mig så jag fick helt plötsligt möjlighet att duscha idag. Sjuuuukt skönt!! Så nu sitter jag här, alldeles fräsch, och läser reklamationer från problemhotellet i väntan på att vi ska kunna åka med mappar till nya ospec. hotell och sen MAT :)



Skål och så!

Jag och Emelie sitter vid poolen nu och dricker lite vin. Skönt att för en gångs skull sluta före klockan 22!!!

Här kommer en mysbild från en annan dag vid poolen när vi alla var lediga, nämligen i måndags!!!!


Roger-ansvarig och berusad

Lite salongsberusad ikväll men det har jag verkligen förtjänat. Spenderade timmarna på problemhotellet idag och ska ägna hela min söndag åt det dessutom.

Min roomie är på departure inatt så jag är officiellt Roger-ansvarig. Vi får väl se hur det går..

Jag är så besviken!! Har fått mer leverpastej av Sussie som är hemma från Sverige, men jag har inget bröd att ha den på :( Måste åka till affären. Inga goda nattmackor för mig inte :/

Fågeln Roger

Det var en gång en liten fågel, ja en fågel han bodde i guide hus och Roger hette han..

Min Roomie har köpt en fågel som heter roger om ni inte förstod det. och såhär glada är dom tillsammans!


Ledig dag och konstiga hotell

Skönt med en ledig dag idag. Men tiden försvinner för fort. Ska egentligen vara och äta nu också men jag tror att mitt matsällskap har somnat... Så här sitter jag. Hungrig och väntar :P

Fick besked idag också att några timmar som jag la ner på ett hotell igår va helt förgäves. Kan inte gå in på detaljer men det hotellet gör mig riktigt arg.

Kan personen vakna nu eller?? Annars tar jag mina chips och går tillbaka till poolen.

DIVING

Jag är så stolt över mig själv, jag utmanar mig hela tiden. Idag var vi på dykning och jag som hade lite panik vid snorklingen förut var minst sagt nervös över att ta på mig hela munderingen och faktiskt gå 5-6meter under vatten, även om det bara är ett "litet dyk".

Hur som helst gick det galant och var super kul :D Hoppas locket för öronen försvinner snart bara ;p


Först ut var dom med dyk-cert! Crew nr 1 här alltså.. jag fick vara med nybörjarna i grupp 2 ;)


Andreas är GLAD!


I väntan på dyk!


Hittade en bild från Pre-kick off också :D tänk att vi är typ 15st till nu. Sjukt! Men det här va en BRA kväll :D


Äntligen är dagen över..

Har haft en riktig skitdag idag!! hade iaf paus i 20 min då jag hann äta lite.. Usch.. men nu är den som sagt äntligen över.. hoppas att vakna till något bättre imorgon :) Min roomie kommer hem från ferie i hemlandet imorn.. borde man städa? ÄH godnatt istället :)

RAFTING

FUCK vad kul det var! fick med mig en skön bild också som sitter på kylskåpet! Har försökt ta bild på den genom webcam.. blev inte så bra men ah ;p


Tiden gick så fort!

Shit vad tiden går fort alltså.. redan har mamma och pappa hunnit komma hit, vara här en vecka och åka hem. Känns sjukt! Var kul att ha dom här iaf :) Vi hann faktiskt träffas varje kväll och det är inte alltid det kan hända så det var bra jobbat! :D

Hoppas att de känner sig nöjda med resan :) jag är stolt över att de vågade sig på Parasailing :D

Jag har i varje fall redan hunnit tömma godispåsen och gott och blandat påsen.. chokladen har jag dock kvaaar och njuter av. Leverpastejen är slut men sussie ska till sverige i en vecka imorn så hon ska ta med sig mer! Men jag njuter riktigt mycket av mitt bregott och hårt bröd :D



Idag är jag halvledig och sen blir det RAFTING!!!!!!!! Så jävla kul ska det bli!!

Nu ska jag sova någon timme till och sen ska jag fräscha till mig lite.. bakissvettas i värmen. Not nice. Det kan hända att vi tog några öl på Fiesta igår och gick vidare till Zone sen :P

These four walls

Nu ska jag sova! Känns konstigt, imorgon åker min roomie på semester i Danmark en vecka. Bo själv? Huh.

Många gick ut idag och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var sugen. Men så är det ju det där jävla jobbet imorgon. Tur att det är flygplats iaf, så himla kul :D

Nä, godnatt!! nu svider det i ögonen.

RSS 2.0