Leaving things unsaid

Kort efter mitt inlägg upptäcker jag och Amra att en man står vid staketet till Guidehuset och runkar. Vad i helvete liksom?? Självklart kunde vi inte sluta skratta och undra om man bara spontant när man är ute och går tänker "Oh, this.. this is a perfect spot for jerking off"


Just relaxing on the balcony

Sitter och chillar på Amras balkong med en öl och lite Baileys. Den här dagen blev helt annat än vad jag hade tänkt mig. En okänd fot, det var som att den sparkade mig i huvudet och hela förmiddagen var ett virr varr. Jag glömde mina arbetsväskor utanför lägenhetsdörren på morgonen, bakis körde jag hela vägen till Belek och insåg när jag var framme att jag inte hade någonting.

Allt var en dimma för mina tankar var ingenstans och någon annanstans! En söt kille på kanske.. 28? kom och frågade om jag mindes att vi träffats i Side inatt när han och några andra var ute där? Jag tänkte till och mindes, pinsamt. Men han lovade att inte hålla det emot mig, tvärtom! Tack söta killen :)

Dagen har hämtat sig lite på kvällen och efter att ha packat välkomstmaterial, ätit kinamat och smitt onda planer med Amra avslutar vi nu allt med lite mys på balkongen. Det finns sådant som oroar mig och som stör mig, men det orkar jag bara inte tänka på nu. Not in good moments like this :)

Hemlängtan :S

Jag trodde aldrig att jag skulle komma till den här punkten att jag längtar hem. På ett sätt jättemycket, på ett sätt absolut inte. Finns en del saker jag aldrig skulle kunna tänka mig att gå tillbaka till. Men så finns det guldkorn jag längtar efter otroligt mycket just nu :)

Det är en märklig känsla och jag funderar mycket på vad jag vill göra av min kommande tid. Hur vill jag lägga upp mitt kommande år. Egypten i vinter. Sen då? Kanske tjäna lite pengar i Norge och åka på andra härliga resor? En säsong till? (ytterst tveksamt) Börja plugga? Fortsätta jobba? Man vet aldrig.. sitter iaf och drömmer mig bort lite nu och då om vad jag vill hitta på, se och uppleva! :) Får se vad jag kommer fram till!

Nu ska jag snart upp på hotellets lunchbuffé och sen tror jag att det blir ut och suga upp lite sol! Man måste ju hålla färgen!

Tooomt

Nu börjar folk åka en efter en. Tidigare var vi 18st här, nu är vi nere på 8 med mig inräknad. SJUKT. Saknar de som åkt hem! Kom tillbaka :) känns konstigt att jag ska vara här så länge.

Kommer åka till Hurgada 7december istället för 21a. Blir bra tror jag :) ska ordna julgodis och ha med mig ner, det känns tungt att missa julen hemma i Sverige faktiskt, julfantast som jag är!!

Nu ska jag snart lägga mig och sova. Åker mellan Side och Belek just nu om dagarna. Är konferensvärdinna åt en grupp som heter cycleurope. Vet ni inte vilka dom är? Det visste inte jag heller innan jag började där ute, men tro mig, nu kommer jag aldrig glömma :O

Ha en bra kväll mina kära :)

Host host haaaarkel

Hatar att vara förkyld. Verkligen hatar det. Jag känner mig så äcklig och bara blööh när det täpper till i näsan och man hostar upp lungorna. Var hemma igår förutom möte och så tog jag servicetelefonen på natten. Igår hade jag feber men det känns inte så idag. Däremot har jag en fruktansvärd hosta idag! BLÄK.

Vi ska ha Kick-down på måndag, alla är taggade och nervösa. Det är mycket drama i luften nu och det märks att vi alla umgåtts intensivt de senaste månaderna. Så frågan är ju om folk slappnar av och har kul eller om det kommer bli det största big brother-bråket någonsin?? Time will tell!

Ibland behöver man bara vakna.

Visst är det sorgligt egentligen hur man kan blunda för något som kanske varit väldigt tydligt? Jag är så irriterad just nu och det var längesen jag kände mig såhär förbannad om jag ska vara ärlig. Man kan inte behandla folk hur som helst. Jag är inte vem som helst heller. Jag är så jävla bra, så sjukt jävla bra. Och det är bara synd att vissa personer inte kan inse det här, för deras egen del. För min egen del är det bäst så, då får jag chansen att hitta någon som vet vad jag är värd och hur fantastisk jag är. Alla andra kan dra åt helvete. Jag vill inte se er. Synd bara att vi ska jobba tillsammans till 15 november. 

Till vintern blir det Hurgada mina vänner, ny säsong, nya möjligheter. Och den här gången ska jag följa mitt eget råd.
 Never shit where you eat


RSS 2.0