Kvällen som spårade ur

När jag vaknade upp imorse kände jag mig förvirrad. Hur kom jag hem? Och vad fan hände igår egentligen? Beachpartyt började med bubbel och jordgubbar utanför Billabong till vi gick vidare och fick gratisdrinkar på Afrodite. Kort därefter kom båten vi skulle med, hög musik och skön stämning!! Så jublade vi och vinkade till de som stod och kollade vid hamnen!

Väl framme på stranden fick vi röda armband som gav gratisdrinkar hela kvällen - FARLIGT. Maten var inte god heller så det blev ännu farligare :P Vad jag minns iaf hade vi superkul! Skönt att jag inte jobbade idag.

Min roomie hittade ett tjejlinne på sitt rum som han inte kom ihåg hur det kom dit, men det minnet är på plats igen, så även linnet. En annan drog hem någon från friditsresor.. Någons skor är borta. Jag lämnade min väska när jag gick igår, men den är återfunnen.

Jag säger bara en sak "All the crazy shit I did tonight.. those will be the best memories" :P

Mysmiddag med päronen

Så har dom alltså kommit hit och med LEVERPASTEJ OCH HÅRT BRÖD :D gissa vad det blir till frukost imorn ;)

Har haft en supermysig eftermiddag/kväll med mama och papa då vi åt på min favvo-resturang Fiesta och de fick smaka riktigt god mat och fantastiskt gott te! Stort tack till Side Village också som gjort så fint för mina föräldrar :) Blir så glad när mina päron blir behandlade som kungligheter, hihi :)

Nu har jag precis kommit hem från middagen och redan hunnit ner med handen i karamellkungen-påsen. MH svenskt lösviktsgodis är inget man ska ta för givet.. Shit vad gott!! Snart blir det film, någon form av krigsfilm tror jag, det blir nog bra :D

Imorgon drar vi på utflykt, Manavgat Boat och Bazar och sedan kilar jag iväg på Billabong-fest på stranden.. fan, livet är bra gött ibland :D

Mamma och Pappa <3

Snart är dom här och det ska bli så kul!! Dom har med sig lite svenskt till mig också, känns nice :) Svenskt godis.. mmmhhh..

Har sovmorgon nu eftersom jag var hemma från flygplatsen 6 imorse. Så ska jag på flygplatsen igen ikväll vid 18.00 och hämta hem mina föräldrar (bla) kommer MASSA folk idag :) Men inga lika speciella :)

Hur var allas midsommar igår? Själv jobbade jag under dagen, åt middag på sunwing och såg deras show.. såg film.. och jobbade natten :)

På måndag är det beachparty och om jag längtar till det. Sorry mamma och pappa men den kvällen sviker jag er. Kommer bli så nice! Billabong anordnar beachparty för oss som arbetar som guider här i turkiet så först blir det barbecue och sen bara fortsatt med gratis drinkar och dans i sanden ;)

just realized

Kom precis på att jag har redovisning av handkassan imorgon klockan 9.. jag som precis har retat min kollega för att han ska jobba och jag är ledig. Hmm.. Jaja, jag får ju iofs sova efter det :P

Idag har jag varit ledig hela dagen och bara legat vid poolen till jag och Sussie bestämde oss för att dra till Antik side och spana in skor, så jag har köpt mig ett par "gladiator-skor" typ.. :) Känns nice!!

Sedan åt vi på favvostället Fiesta och blev sedan upphämtade av sweetheart Johan i Antik Side eftersom det började regna ;p Så avslutades kvällen med ett kvällsdopp i poolen och lite granatäpple-te. SJUKT gott!! har hunnit se film också, men nu är det dags att sova.. Suck.. hade verkligen glömt bort det där med redovisning. Jaja :)

Kokplattan och jag

Jag försöker laga mat själv idag.. ni vet ju hur det brukar gå så jag är lite nervös. För än så länge har jag besparat alla här mina mat-kunskaper :) Men det ska nog gå fint! Lär ju inte sätta eld på huset iaf. Peppar peppar.

Idag har jag haft flygplats på dagen. Älskar flygplats men fasiken vad varmt det är!!! Dock var det lite svalare idag, kanske bara 39grader. ^^ Hur som helst har jag blivit bedre på at snakke dansk! Körde en dansk buss till flygplatsen idag och det gick superfint! Men lite svårt tycker jag nog ändå att det var att förklara att de tullfria varorna på detta flyg av tekniska skäl inte var pålastade och man kunde alltså inte köpa tullfritt på flyget. m.m. Men jag tror att dom förstod?

När vi åkte från flygplatsen så fick jag en sån otroligt fin kommentar som har suttit i resten av dagen!! Två gäster som hoppade ur bussen sa till mig att jag var den bästa guiden dom har haft och då har dom ändå varit här 4 gånger. Då blev jag så himla glad att de fick varsin kram! haha :D

Nu ska jag kika till pastan! Imorgon ska jag börja rocka mitt serviceområde.. mhm. ;) Men kanske blir det ett dopp i poolen efter maten before I call it the night?

Klockan är fyyyyra...

Nä, klockan är snart halv 12 :) Jag har varit ledig idag och bara legat vid poolen. Fått massa färg för alla säger hela tiden hur brun jag är! NICE :)

Äntligen börjar schemat se lite lättare ut! Tack för alla nya guider! Så fick vi 2 fri-dagar nästa vecka som kompensation för att vi har jobbat så hårt nu, sitter riktigt fint faktiskt.

På måndag ordnar vi poolparty här vid guidehuset. Ska bli så himla nice! Ska sitta med servicetelefonen på tisdag så om man ser lite risig ut gör det nog inget ;) Nä nu är jag trött. Men tankarna flyger och far i huvudet på mig. Är taggad för jobb. Jag har kommit igång med planering och är sugen på sälj. Mitt serviceområde ska ROCKA!! Vill ha grymma q-tal :) Gäster-här kommer Malin!!

Tog kvällsbad i poolen nyss också.. så skönt!!

Over and out :)

En kick-off senare...

FAN vad kul vi hade :D Här kommer några fina bilder på mitt team som vann bästa utklädnad :D Vi hade tema FÄRGER... kan man se det? ;)







Nu blir det sova för jag är så himla trött.... Har jobbat mycket intensivt nu men tänkte bara uppdatera med lite färgglatt :) På fredag är det LEDIGT!! Det är det vi gillar ;)

Kick-off pre-view

Här kommer ett litet smakprov på vad som komma skall ;) Imorgon smäller det! Fan vad jag är taggad! Och shit vad fult det är med "gröna" naglar :D


Magsjuka

Då har jag testat och faktiskt är inte magsjuka roligare i Turkiet än hemma i Sverige! I fucking hate it. Igår var jag helt utslagen och sov faktiskt hela dagen. Varje gång jag vaknade och förflyttade kroppen mådde jag illa så sova var en god idé!

Men nu äntligen har jag lyckats ta mig ut sängen utan att känna att jag vill lägga mig ner igen och dö. En helt fantastisk känsla :) Ska jobba imorgon igen också, nu räcker det, här kan man ju inte ligga?!

På måndag är det kick-off och gissa om jag är taggad!!

En av våra nya gick ut förra söndagen och gick all-in. Det slutade med att han tillslut fick en spruta i röven på tisdagen då han i princip fortfarande var full och har alltså varit sängliggandes hela veckan (still is, alltså). Så imorgon ska vi ha en genomgång av vår "we care policy" som alltså handlar om just alkohol. Kanske kan vara en bra sak att ha före kick-off där jag för övrigt undrar om han får alkohol förbud? :)

Själv tar jag det lugnt med festandet, det går så fint utan att bli aprak!

Poff!

Tiden bara försvinner känner jag och helt plötsligt har en till dag gått. Imorgon har jag bara servicepunkt i 3 timmar fram till 12.00 sen är jag fri resten av dagen och hela onsdagen :) Känns riktigt bra.

Sussie är kvar på sjukhuset men jag hoppas att hon kommer ut imorgon. Blir nog inget Antalya som tänkt för oss. :/ stackarn! Hoppas på att kunna hitta på något annat istället.

Servicekontoret idag kändes faktiskt bekant. Helt plötsligt satt jag bakom skrivbordet igen :) Men det var kul, kom inte så många men ungefär 80% av alla som kom dit och pratade lite var från min buss igår. Det var superkul! Jag hade nämligen berättat i microfonen på bussen om vårt servicekontor och att jag skulle sitta där idag så de fick gärna komma förbi och säga hej, vilket många då gjorde :)

Nu ska jag nog försöka sova lite! Har servicetelefonen inatt också eftersom att Sussie som skulle haft den är sjuk.. Ska kolla imorgon om det befriar mig från att ha servicetelefonen på vår kick-off om det skulle vara så att den lotten faller på mig! Kick-off den 14e juni, kommer bli nice ;)

Jag gjorde inget speciellt på svenska nationaldagen igår.. glömde typ bort att den var! Gjorde någon annan något?

Vätskebrist och städprylsshopping

Imorse undrade jag varför jag inte fick svar från Susann när jag frågade vad hon gjorde.. Men svart var enkelt när det kom. Sjukhus med dropp för vätskebrist. Inte så konstigt med tanke på värmen här!!! Galet!! Tur att jag dricker mycket vatten och är förrälskad i pringles :) Men ja, man vet ju aldrig ändå.

Idag stod jag och pratade med svenska gäster i väntan på transferbuss och vi talade om sånt som inte finns här.. lösviktsgodis bland annat. ÅH vilka cravings som dök upp!!! Lösviktsgodis, leverpastej, bregott, marabou choklad, gott och blandat, GROVT bröd.. m.m. Så mamma och pappa om ni läser detta så kommer det en beställningslista med sånt jag vill ha från Sverige :D

Idag har jag och min danska roomie handlat städprylar som vi ska försöka använda oss av. Det är spännande att handla städsaker när ingenting heter samma sak på språken. Inte ens ordet städa är samma! Men det gick fint i alla fall! Oj så rent det ska bli!! Kanske redan imorgon? Har sovmorgon imorgon eftersom jag hade flygplats fram till nu. Sedan blir det servicekontor mellan 17-20! Tisdag har jag bara service på morgonen och sen är jag ledig resten inkl. onsdag så jag hoppas att vi kan åka till Antalya och slappa :)

Vill så gärna bo på Alp Pasa!!! Supermysigt!!

http://www.ving.se/turkiet/antalya/alp-pasa

Alp Pasa

Home, sweet home!

Nu har jag flyttat och såhär ser mitt nya rum ut :D






FRI-DAY

Hajar ni ordvitsen? hihi :) Idag hade jag alltså ledigt och vilken toppendag det har varit!! Bara legat på östrastranden och stekt och sen vandrat i antik Side. Ska ta en kalldusch snart och smörja in mig för visst har solen tagit idag :P

Imorgon är jag halvledig sen har jag flygplats på kvällen så jag börjar jobba runt 18! Ska bli kul :) Men först ska jag faktiskt flytta. Vi har två guideområden här i Side och jag har bott i det lilla där det totalt kommer bo 8st guider, men nu ska jag få flytta till det stora och det känns fantastiskt :D social tid, välkommen! Min nya rumskamrat blir danska Lasse, så jag ska bli en stjärna på att "snakke dansk" ;)

Här kommer lite bilder från dagen :)




Me and the east beach! Jag älskar havet.


Kebabsussie och Apollontemplet :)


Här låg vi och solade på stranden, oh wait, nej det är ju inte vi! Men det var likt ;)


Vi år en massa idag, exempelvis först middag på favoriten Fiesta..


..sen efterrätt på Aphodite! GRYMT GOD!! Apple Jimi. Nötter, russin, sirap, kakbitar, äpple, kanel och glass!!


Delfinshowbilder :)

Här kommer lite bilder från delfinshow! :) Har försökt ladda upp dom två kvällar i rad men lyckas alltid somna mitt i! hahah! Men idag är jag ledig och här ska testas östra stranden :) Sen kanske det blir Fire of Anatolia?












On the wall

Idag var vi på Dolphinshow and seapark. Tidigare har jag bara trott att seapark var som.. eh.. skansens akvarium ungefär fast lite coolare. Men ack så fel jag hade! Efter den söta delfinshowen fick vi snorkla fritt i ett skapat vattenland med koraller och fiskar. Eller ja, det kommer bli coolt när de kommer igång och fyller på med fiskar. Nu var det jävligt tomt och inte så spännande :P Men jag gillar idén! Och när fiskarna är där så kommer jag tillbaka. Och då ska jag fasiken simma med delfiner också!!!

Vad har mer hänt idag då? Jo, det här med tider i detta yrke verkar i princip omöjligt att hålla. Yrke eller Turkiet är ju i och för sig frågan? Har en tomte på kontoret som ingen vet vad han KAN egentligen. Troligtvis kommer han inte jobba kvar efter idag. Han ska hålla koll på transferbussarna och se till att tiderna hålls m.m. Min kollega var 1 timme sen till första pick-up på en departure buss idag. I tid? Nej, det tycker nog ingen :P

Efter lite annat jobb blev det currykyckling och film. Vi har en projektor som vi använder och visar film på ena väggen utomhus vid guidehuset. Sjukt mysigt även om det blev lite kallt ikväll :) Avatar såg vi, fantastisk film alltså :)

Nu måste jag sova!! Ska lägga upp delfinshow bilder imorgon så ni får se, men kameran är på kontoret just nu så det går inte idag. Hehe. Godnatt

RSS 2.0